ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ 01/6

2ήμερη εκδρομή
ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ – ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ-ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ – ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΣΟΥ-KΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ

Πρόγραμμα εκδρομής

ΣΑΒΒΑΤΟ 1/6/2024

7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδόν. Κατόπιν για ΜΑΚΡΑΚΩΜΗ – ΒΙΤΟΛΗ και αρχίζουμε ν’ ανεβαίνουμε τον ΤΥΜΦΡΗΣΤΟ για να φτάσουμε σε μία από τις ωραιότερες πόλεις της ηπειρώτικης Ελλάδας , πνιγμένη στα έλατα, τα πεύκα και τις καστανιές το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ για να καταλήξουμε στο προάστιο ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ παραμονή, γεύμα στην φύση, κάτω από τα πλατάνια και στα τρεχούμενα νερά που πηγάζουν από τον ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΩΤΗ ποταμό. Εν συνεχεία για το χωριό, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ‘’ ANESISDELUXE ‘’ 3*** plus. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για βόλτα. Δείπνο με συνοδεία Ζωντανής μουσικής. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 2/6/2024

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ , διατηρητέος οικισμός με πολλά αρχοντικά ανάμεσα στα έλατα, στάση στην όμορφη πλακόστρωτη πλατεία του χωριού. Εν συνεχεία για το ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ που απλώνεται σε μία καταπράσινη περιοχή από έλατα, στάση. Συνεχίζουμε για το Μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΠΡΟΥΣΣΙΩΤΙΣΣΑΣ που βρίσκεται χτισμένο σ’ έναν απόκρημνο βράχο, με την εικόνα της Παναγίας και το αξιόλογο ξυλόγλυπτο τέμπλο του ναού, προσκύνημα. Κατόπιν για φαγητό στην περιοχή. Επιστροφή για ΑΘΗΝΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ με ενδιάμεσες στάσεις.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 90 H

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) Το ξενοδοχείο ‘’ ANESISDELUXE ‘’ 3*** PLUS στο κέντρο του ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ σε δίκλινα δωμάτια, 3) Το πρωινό, 4) Το Δείπνο, 5) Αρχηγό – Συνοδό, 6) Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση (άρθρο30 – v.5073/2023) για το ξενοδοχείο, 7) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(TourOperator), 8) Φ.Π.Α.

Share