ΝΗΣΟΣ ΤΡΙΖΟΝΙΑ – ΝΑΥΠΑΚΤΟ-ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ 14/6

3ήμερη εκδρομή
ΑΝΩ ΧΩΡΑ – ΕΛΑΤΟΥ-ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ – ΔΕΛΦΟΥΣ – ΑΡΑΧΩΒΑ

Πρόγραμμα εκδρομής

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/6/2024

7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΚΑΣΤΡΟ – ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ στάση καθ’ οδόν . Συνεχίζουμε για ΑΡΑΧΟΒΑ – ΔΕΛΦΟΥΣ επίσκεψη(έξοδα ατομικά) στον Αρχαιολογικό Χώρο και το Μουσείο της. Κατόπιν για το γραφικό ΓΑΛΑΞΙΔΙ παραμονή, γεύμα. Το απογευματάκι θα καταλήξουμε στην γραφική ΝΑΥΠΑΚΤΟ και στο ξενοδοχείο ‘’ ΝAFS ‘’ 4****μπροστά στην παραλία ΨΑΝΗ, τακτοποίηση στα δωμάτια με υψηλά πρότυπα ποιότητας στη λειτουργία και στις υπηρεσίες σ’ ένα περιβάλλον με άψογη αισθητική. Ελεύθεροι για μία πρώτη γνωριμία και βόλτα στο γραφικό λιμανάκι της. Διανυκτέρευση.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15/6/2024

Μετά το πρωινό αναχωρούμε και ανεβαίνουμε για να γνωρίσουμε τα ορεινά χωριά της ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ. Εφόσον περάσουμε από ΛΙΜΝΙΤΣΑ και ΤΕΡΨΙΘΕΑ θα φτάσουμε στην ΑΝΩ ΧΩΡΑ το ωραιότερο χωριό της ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ πνιγμένο στα έλατα, στάση. Εν συνεχεία για ΕΛΑΤΟΥ παραμονή, γεύμα. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθεροι για βόλτα και φαγητό στο γραφικό λιμανάκι της ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16/6/2024

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το χωριό ΣΠΗΛΙΟ(οικισμός ΧΑΝΙΑ) για να επιβιβαστούμε στο καραβάκι και να μας μεταφέρει σε κοντινή απόσταση στην Νήσο ΤΡΙΖΟΝΙΑ, ένα κρυφό καταπράσινο παράδεισο στον Κορινθιακό κόλπο. Θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για βόλτα στο πανέμορφο φυσικό λιμανάκι του νησιού που αγκυροβολούν πολυτελή σκάφη και ιστιοπλοϊκά. Θα απολαύσουμε τον καφέ μας στην απόλυτη ηρεμία του τόπου. Παραμονή για μπάνιο και γεύμα σε κάποια από τα γραφικά ταβερνάκια του νησιού. Εν συνεχεία για ΑΝΤΙΡΡΙΟ και διασχίζοντας την κρεμαστή γέφυρα για ΡΙΟ – ΣΕΑ ΒΕΛΟΥ Ε.Ο. στάση καθ’ οδόν. ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 160 Β/Β

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) Το ξενοδοχείο ‘’ NAFS ‘’ 4**** σε δίκλινα δωμάτια στην παραλία ΨΑΝΗ της NAYΠΑΚΤΟΥ , 3) Τα 2 πρωινά σε μπουφέ, 4) Αρχηγό – Συνοδό, 5) το καραβάκι για τα ΤΡΙΖΟΝΙΑ A/R, 6) Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση (άρθρο30 – v.5073/2023) για το ξενοδοχείο, 7) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(TourOperator), 8) Φ.Π.Α.

Share