Μονοήμερη κρουαζιέρα σε Aίγινα – Πόρο – Υδρα

Επισκεφτείτε τα τρία πανέμορφα νησιά του Σαρωνικού σε μια μόνο ημέρα.
Μια μοναδική ημερήσια απόδραση με το κρουαζιερόπλοιο Cosmos (αναχώρηση απο μαρίνα Δέλτα Καλλιθέας)

Με την άφιξή σας στο λιμάνι, σε ένα από τα πολυτελή κρουαζιερόπλοιά, θα σας υποδεχθούν οι αξιωματικοί και οι πλοιοσυνοδοί για να σας οδηγήσουν είτε στο κεντρικό σαλόνι του πλοίου, όπου η ορχήστρα ήδη ανεβάζει τους ρυθμούς του κεφιού, είτε σε ένα από τα καταστρώματα του πλοίου που μπορείτε να απολαύσετε τη θέα κατά την αναχώρηση.

Στις 08.00 αναχωρούμε για τα 3 πιο όμορφα νησιά του Αργοσαρωνικού.
Λίγα λεπτά μετά την αναχώρηση, η ξεναγός και οι πλοιοσυνοδοί θα σας ζητήσουν να συγκεντρωθείτε σε ένα από τα σαλόνια του πλοίου για να γνωριστείτε και να σας δώσουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με το πλοίο, το πρόγραμμα της κρουαζιέρας και τα νησιά ώστε να γίνει όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη η ημέρα σας.

Ύδρα
Με την είσοδό μας στο λιμάνι της Ύδρας, αντικρίζουμε τη νησιώτικη πολιτεία της και τα πανέμορφα σπίτια με τη χαρακτηριστική αρχιτεκτονική που απλώνονται αμφιθεατρικά μπροστά μας.
Και αν αυτό σας γοητεύσει, μόλις αποβιβαστείτε και αρχίσετε να περπατάτε στα σοκάκια της Ύδρας ή κάνετε μία βόλτα με τα γαϊδουράκια, τότε η γνωριμία με αυτό το νησί θα σας συναρπάσει.
Παραμονή στην Ύδρα 1 ώρα και 45 λεπτά

Πόρος
που παρ’ ότι είναι το πιο μικρό από τα 3 νησιά έχει σαν πόλο έλξης το στενό κανάλι που χωρίζει το νησί από τις ακτές της Πελοποννήσου και προσφέρει μία καταπληκτική θέα στους επισκέπτες.
Παραμονή στον Πόρο 50 λεπτά
Επιστρέφοντας στο πλοίο, θα σας περιμένουν όπως όταν γυρίζετε σπίτι σας, με το τραπέζι στρωμένο με μοναδικά εδέσματα, τις γαστρονομικές δημιουργίες του CHEF μας για να γευματίσετε.

Αίγινα
Είναι το μεγαλύτερο από τα 3 νησιά και επειδή έχει πολλά ενδιαφέροντα εκτός του λιμανιού σας προσφέρουμε 3 επιλογές με τις προαιρετικές εκδρομές που διοργανώνουμε.

Η πρώτη επιλογή είναι η εκδρομή με πούλμαν στο Ναό της Αφαίας, ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο του Ναού που είναι σύγχρονος του Παρθενώνα και μέρος του Ιερού Τριγώνου της αρχαιότητας.
Χτισμένος πάνω στην κορυφή του λόφου που δεσπόζει στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας με μοναδική θέα την Αθήνα, τον Πειραιά και τη Σαλαμίνα.
Η ξεναγός μας θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες και στη συνέχεια μία στάση στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου για να ανάψουμε ένα κεράκι και να απολαύσουμε την αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση της εκκλησίας.
Διασχίζοντας το νησί βλέπετε τις ομορφιές του και επιστρέφετε στην πόλη της Αίγινας.

Η δεύτερη επιλογή είναι η πανοραμική εκδρομή με πούλμαν.
Σ’ αυτήν την εκδρομή (χωρίς την επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο), έχετε την ευκαιρία να κάνετε το γύρο του νησιού, βλέποντας την πανέμορφη φύση του, στην Παλαιοχώρα. Ακολουθεί επίσκεψη στη νέα Μονή τους Αγ. Νεκταρίου για προσκύνημα.
Και για να κλείσουμε αυτή την τόσο ενδιαφέρουσα εκδρομή, επισκεπτόμαστε ένα κέντρο παραγωγής φιστικιών όπου από κοντά βλέπουμε όλη την διαδικασία επεξεργασίας του φιστικιού, που περνάει από μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, από το δέντρο έως την πώλησή του.
Θα έχετε την δυνατότητα δοκιμής φρέσκων φιστικιών σε διάφορες μορφές.
Η τρίτη επιλογή, μόνο για τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι να σας μεταφέρουμε με μικρότερο σκάφος σε μια μοναδική οργανωμένη παραλία για κολύμπι.
Παραμονή στην Αίγινα περίπου 2 ώρες.
Οι παραπάνω εκδρομές είναι προαιρετικές και πωλούνται επί του πλοίου.
Θα σας αποχαιρετίσουμε όλοι μαζί και θα περιμένουμε να σας ξαναδούμε.

Αναχώρηση πλοίου 08:00 και επιστροφή 19:40

Ειδική Προσφορά
Ενήλικες 70,00 €
Παιδιά 5 έως 11 ετών 45,00 €

Η τιμή προσφοράς ισχύει μόνο για Έλληνες υπηκόους.
Η τιμή περιλαμβάνει διατροφή πάνω στο πλοίο.

Υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς από ξενοδοχεία κεντρικά της Αθήνας ή παραλιακά με επιπλέον επιβάρυνση.

Ξένη αγορά
Ενήλικες 140,00 €
Παιδιά 5 έως 11 ετών 90,00 €

Η τιμή περιλαμβάνει διατροφή πάνω στο πλοίο.

Υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς από ξενοδοχεία κεντρικά της Αθήνας ή παραλιακά με επιπλέον επιβάρυνση.

V.I.P CLASS

H V.I.P. Class προσφέρει:

  • Πλούσιο γεύμα μπουφέ
  • Finger food
  • Απεριόριστη κατανάλωση νερού, καφέ φίλτρου και αναψυκτικών.
  • Περίπατος στην Ύδρα ή πανοραμική ξενάγηση στην Αίγινα
  • Επίσκεψη στην γέφυρα του πλοίου και συνάντηση με τον καπετάνιο
  • Έκπτωση στο κατάστημα του πλοίου
  • Ειδικό χώρο check in
  • Υπηρεσία περισυλλογής από και προς το ξενοδοχείο σας με τα πολυτελή mini vans.

Τιμές V.I.P Class
Ενήλικες  250,00 €
Παιδιά 5-11 ετών 165,00 €

Share