Τρεις Ηπειροι

Κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων ΑΘΗΝΑ, ΠΟΡΤ ΣΑΙΝΤ, ΑΣΝΤΟΝΤ, ΛΕΜΕΣΟΣ, ΡΟΔΟΣ, ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ με το Celestyal Crystal

Δρομολόγιο κρουαζιέρας

ΗΜ. ΛΙΜΑΝΙ ΑΦΙΞΗ ΑΝΑΧ.
1 Πειραιάς, Ελλάδα 17:00
2 Εν Πλω
3 Πορτ Σάιντ, Αίγυπτος 06:30 22:00
4 Ασντόντ, Ισραήλ 08:00 22:00
5 Λεμεσός, Κύπρος 11:00 18:00
6 Ρόδος, Ελλάδα 12:00 18:30
7 Κουσάντασι,

(Έφεσος), Τουρκία

07:00 17:00
8 Πειραιάς, Ελλάδα 07:00

ΗΜΕΡ. ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ 2022:
Νοέμβριος 19, 26
Δεκέμβριος 03, 10

ΗΜΕΡ. ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ 2023:
Ιανουάριος 07, 14, 21, 28
Φεβρουάριος 04, 11, 18, 25
Οκτώβριος 28
Νοέμβριος 04, 11, 18, 25
Δεκέμβριος 02, 09

Πρόγραμμα Κρουαζίερας

1η Ημέρα ΑΘΗΝΑ
Από την πρωτεύουσα της Ελλάδας ξεκινάμε το βράδυ για αυτό το συναρπαστικό ταξίδι που περιλαμβάνει την Αφρική, την Ασία και την Ευρώπη με πρώτο μας προορισμό το Πορτ Σάιντ. Την πρώτη νύχτα θα την περάσετε στο πλοίο, όπου θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την All-Inclusive φιλοξενία μας. Μόλις ξεκίνησε για εσάς ένα μοναδικό ταξίδι, για να γνωρίσετε τρεις ηπείρους που απαθανατίζουν την αίγλη από τα Επτά Θαύματα του Αρχαίου Κόσμου.

2η Ημέρα ΕΝ ΠΛΩ
Ώρα να απολαύσετε τις δραστηριότητες στο πλοίο

3η Ημέρα ΠΟΡΤ ΣΑΙΝΤ
Το Πορτ Σάιντ που βρίσκεται στις ακτές της Μεσογείου, ιδρύθηκε το 1859 κατά τη διάρκεια της κατασκευής της διώρυγας του Σουέζ. Η πόλη γνώρισε την ακμή για δεκαετίες, αλλά η δόξα της έχει πλέον ξεθωριάσει λίγο.
Διαθέτει ακόμα και τώρα μια γοητεία, αλλά το σημαντικότερο αξιοθέατο είναι η διώρυγα του Σουέζ, με ένα υπερυψωμένο πεζοδρόμιο κατά μήκος της προκυμαίας. Όσοι επιθυμείτε να δείτε περισσότερα, ακολουθήστε μας σε μια δωρεάν εκδρομή στο Κάιρο και τις Πυραμίδες της Γκίζας, το μοναδικό σωζόμενο θαύμα του Αρχαίου Κόσμου. Θα επιστρέψετε στο πλοίο στο Πορτ Σάιντ.

4η Ημέρα ΑΣΝΤΟΝΤ
Για σήμερα είναι προγραμματισμένη μια επίσκεψη στους Αγίους Τόπους. Η σύγχρονη Ασντόντ είναι το μεγαλύτερο λιμάνι στο Ισραήλ και μια από τις παλαιότερες πόλεις του κόσμου. Η πόλη κατοικούνταν από τους Φιλισταίους κατά τη Βιβλική Εποχή και όταν εκείνοι κατέλαβαν την Κιβωτό της Διαθήκης από τους Ισραηλίτες, την έφεραν εδώ (παρόλο που έπρεπε να τη δώσουν πίσω).

Η Ασντόντ απέχει μόλις 33 μίλια από την ιστορική Ιερουσαλήμ κι έτσι μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια εκδρομή για να δείτε το Όρος του Ναού, το Θόλο του Βράχου, το Δυτικό Τείχος, το Ναό του Παναγίου Τάφου, την Οδό του Μαρτυρίου και άλλα διάσημα μέρη και κτίρια.

5η Ημέρα ΛΕΜΕΣΟΣ
Η Λεμεσός, η καρδιά της Κύπρου, είναι μια πολυσύχναστη τουριστική πόλη γεμάτη χαρακτήρα και ιστορία, κυρίως λόγω του Κάστρου της Λεμεσού που στεγάζει το Μεσαιωνικό Μουσείο της Κύπρου, το οποίο φιλοξενεί μεταξύ άλλων αντικείμενα κεραμικής και επιτύμβιες στήλες. Σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο βρίσκεται ο βράχος της Αφροδίτης ή αλλιώς Πέτρα του Ρωμιού και το εντυπωσιακό μεσαιωνικό κάστρο Κολοσσίου. Το κέντρο της Λεμεσού είναι γεμάτο καφετέριες, μπαρ και εστιατόρια που είναι δημοφιλή τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους επισκέπτες. Μπορείτε να ακολουθήσετε μια εκδρομή στην Πάφο για να επισκεφθείτε τον αρχαιολογικό χώρο της UNESCO και τον Βράχο της Αφροδίτης ή αλλιώς Πέτρα του Ρωμιού.

6η Ημέρα ΡΟΔΟΣ
Ο Κολοσσός της Ρόδου, το τρίτο από τα Επτά Θαύματα του Αρχαίου Κόσμου, δέσποζε κάποτε στο λιμάνι. Περιηγηθείτε στην υπέροχη παλιά πόλη, έναν λαβύρινθο από πλακόστρωτα δρομάκια που θα σας μεταφέρουν στη Βυζαντινή Αυτοκρατορία και πέρα από αυτή.

7η Ημέρα ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ
Το πρωί φτάνουμε στο Κουσάντασι, όπου θα έχετε στη διάθεσή σας μια ολόκληρη ημέρα για να απολαύσετε αυτή την πολύχρωμη παραλιακή πόλη της Τουρκίας. Το Κουσάντασι αποτελεί την πύλη προς τα ελληνιστικά ερείπια της Εφέσου, που φημίζεται για το τέταρτο από τα Επτά Θαύματα του Αρχαίου Κόσμου, τον ναό της Αρτέμιδος. Μια δωρεάν εκδρομή σας περιμένει, μην τη χάσετε!

8η Ημέρα ΑΘΗΝΑ
Επιστροφή στην Αθήνα μετά από ένα μοναδικό ταξίδι. Ελπίζουμε αυτό το ταξίδι να είναι ένα «Θαύμα» για εσάς.

Share