Μύλος Ξωτικών-Λίμνη Πλαστήρα

2ήμερο στη σκιά των Μετεώρων και στον παραμυθιένιο Μύλο των Ξωτικών ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ-ΜΕΤΕΩΡΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ-ΜΥΛΟΣ ΞΩΤΙΚΩΝ μόνο 85€ με ημιδιατροφή!! Αναχ.
25/11, 2/12, 9/12, 16/12

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:

1η μέρα:ΑΘΗΝΑ-Μ.ΚΟΡΩΝΗΣ-Λ.ΠΛΑΣΤΗΡΑ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ
Αναχώρηση 07:00πμ.απο Πειραιά και 07:20 από Αθήνα και ύστερα απο ενδιάμεση καθοδόν στάση θα προσπεράσουμε την  Καρδίτσα  και θα κατευθυνθούμε για επίσκεψη στην εντυπωσιακή Μονή Κορώνης που από υψόμετρο 800μ. ατενίζει αγέρωχη το θεσσαλικό κάμπο.Εν συνεχεία προορισμός μας η πλάζ Λαμπερού όπου θα έχουμε παραμονή για γεύμα και παράλληλα θα απολαύσουμε τη μοναδικη θέα στην τεχνητή Λίμνη Πλαστήρα που είναι χτισμένη σε υψόμετρο 1.000μ. Κατόπιν θα αναχωρησούμε για την γραφική περιοχή των Μετεώρων για τακτοποίηση στο ξενοδοχείο .Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η μέρα:ΜΕΤΕΩΡΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ-ΑΘΗΝΑ
Μετα το πρωινό προορισμός μας μια από τις πιο ιστορικές και παράλληλα χαρακτηριστικές μονές των Μετεώρων,η Μονή Αγ.Στεφάνου η οποία δεσπόζει σε έναν από τους βράχους των Μετεώρων που ξεπερνούν τα 400μ σε ύψος.Στη συνέχεια για Τρίκαλα όπου μας περιμένουν ο Τρικαλένιος και η Ληθένια για να μας ξεναγήσουν στον «Μύλο των ξωτικών»,στο μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής παιχνιδιών όπου τα παλιά φουγάρα παίρνουν μπροστά και σκορπίζουν απίστευτες μυρωδιές. Οι Μύλοι ξεκινούν να δουλεύουν για να παράγουν το πολυπόθητο υλικό για όλες τις γευστικές Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες αλλά και το εργοστάσιο του Άι Βασίλη όπου θα ετοιμαστούν όλα τα δώρα που θα μοιράσει φέτος ο Άι Βασίλης και τα ξωτικά που σας περιμένουν στο ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο  Χωριό που όμοιο του δεν είδατε ποτέ .Στη γιορτινή πόλη των Τρικάλων θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για περιήγηση και παραμονή για γεύμα σε ένα από τα πολλά εστιατόρια της παλιάς πόλης.Το απόγευμα επιστροφή με ενδιάμεση καθοδόν στάση θα φτάσουμε το βράδυ σε Αθήνα και Πειραιά.

ΤΙΜΗ:

Αναχ 25-26/11/23

85,00 € κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

110,00 € μονόκλινο

ΕARLY BOOKING ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  ΜΕ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΕΩΣ 11/11 ΕΚΠΤΩΣΗ – 5 € ΤΟ ΑΤΟΜΟ 

Αναχ Δεκεμβρίου 2/12, 9/12 & 16/12/23

85,00 € κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

110,00 € μονόκλινο

ΕARLY BOOKING ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  ΜΕ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΕΩΣ 20/11 ΕΚΠΤΩΣΗ – 5 € ΤΟ ΑΤΟΜΟ 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
  • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
  • 1 διανυκτέρευση στο  ξενοδοχείο ANTONIADIS 4* με 1 πρωινό μπουφέ & 1 δείπνο
  • φόρος διαμονής (άρθρο 53 – v.4389/16)
  • αρχηγός συνοδός
  • ΦΠΑ
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
  • Ό,τι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό
  • Είσοδους σε μουσειακούς και αρχαιολογικούς χώρους
Share