Εικόνες του Αιγαίου (Μαρ.&Νοε.)

All-Inclusive κρουαζιέρα 3 διανυκτερεύσεων Λαύριο, Μύκονος, Κουσάντασι, Πάτμος, Σαντορίνη  με το Celestyal Olympia Αναχ.  03, 10, 17, 24 Νοέ. 2023

Δρομολόγιο

ΗΜ. ΛΙΜΑΝΙ ΑΦΙΞΗ ΑΝΑΧ.
1 Λαύριο, Ελλάδα 11:00
Μύκονος, Ελλάδα 16:00 23:00
2 Κουσάντασι,

(Έφεσος), Τουρκία

07:00 12:30
Πάτμος, Ελλάδα 16:00 21:00
3 Σαντορίνη, Ελλάδα 07:00 20:00
4 Λαύριο, Ελλάδα 06:00

 

ΗΜΕΡ. ΆΝΆΧΩΡΗΣΗΣ 2023:

Μάρτιος           17, 24

Νοέμβριος       03, 10, 17, 24

Πρόγραμμα κρουαζιέρας

 

1η Ημέρα ΑΘΗΝΑ/ΜΥΚΟΝΟΣ

Επιβιβαζόμαστε στο Celestyal Olympia αφήνουμε πίσω μας την πρωτεύουσα και βάζουμε πλώρη για τον πρώτο μας προορισμό, το πανέμορφο νησί της Μυκόνου, γνωστό και ως νησί των ανέμων. Θα έχετε όλο το απόγευμα στη διάθεσή σας για να κάνετε μια βόλτα στην ατμοσφαιρική παλιά πόλη με τα ολόλευκα σπίτια, τα γραφικά σοκάκια, τις όμορφες εκκλησίες και τα υπέροχα παραθαλάσσια εστιατόρια.

Αναμφισβήτητα θα αναγνωρίσετε τους λευκούς ανεμόμυλους που στέκουν ο ένας δίπλα στον άλλον αγναντεύοντας τη θάλασσα

2η ημέρα ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ/ΠΑΤΜΟΣ

Το πρωί φτάνουμε στην πολύχρωμη τουρκική παραθαλάσσια πόλη Κουσάντασι. Το Κουσάντασι αποτελεί την πύλη προς τα ελληνιστικά ερείπια της Εφέσου, που φημίζεται για ένα από τα Επτά Θαύματα του Αρχαίου Κόσμου, τον ναό της Αρτέμιδος. Μια δωρεάν εκδρομή σας περιμένει, μην τη χάσετε!

Η Πάτμος είναι ένα από τα βορειότερα και ένα από τα πιο μικρά και πιο γοητευτικά νησιά των Δωδεκανήσων. Η Πάτμος είναι διάσημη, διότι σε αυτό το νησί είχε τα οράματα ο Ιωάννης ο Βαπτιστής και γιατί εδώ γράφτηκε το Βιβλίο της Αποκάλυψης. Πολλοί το

αμφισβητούν, αλλά γιατί να χαλάσουμε μια τέτοια καλή ιστορία;

3 η Ημέρα ΣΑΝΤΟΡΊΝΗ

Το ταξίδι μας συνεχίζεται με άφιξη το απόγευμα στη μαγευτική Σαντορίνη, διάσημη σε ολόκληρο τον κόσμο. Η Σαντορίνη με τα υπέροχα τοπία της, τα χαρακτηριστικά λευκά σπίτια στην πρωτεύουσα, τα Φηρά, και φυσικά την εκκλησία με τον μπλε τρούλο στην Οία είναι άμεσα αναγνωρίσιμη και είμαστε σίγουροι ότι το θέαμα θα σας κόψει την ανάσα. Μην φύγετε από τη Σαντορίνη χωρίς να επισκεφθείτε ένα από τα πολλά εστιατόρια στην άκρη της Καλντέρας.

4η Ημέρα Αθήνα

Επιστροφή στην Αθήνα

Ρωτήστε μας για τιμές, ανάλογα την διαθεσιμότητα.

Share