Εικόνες του Αιγαίου – 4 νύχτες 6 Λιμάνια

Κρουαζίερα 4 διανυκτερεύσεων Αθήνα, Μύκονος, Κουσάντασι, Πάτμος, Ρόδος, Σαντορίνη με το Celestyal Olympia

Δρομολόγιο κρουαζιέρας

ΗΜ. ΛΙΜΑΝΙ ΑΦΙΞΗ ΑΝΑΧ.
1 Λαύριο, Ελλάδα 11:00
Μύκονος, Ελλάδα 16:00 23:00
2 Κουσάντασι,

(Έφεσος), Τουρκία

07:00 12:30
Πάτμος, Ελλάδα 16:00 21:00
3 Ρόδος, Ελλάδα 07:00 18:00
4 Σαντορίνη, Ελλάδα 07:00 20:00
5 Λαύριο, Ελλάδα 06:00

ΗΜΕΡ. AΝAΧΩΡΗΣΗΣ 2022:
Οκτώβριος 31
Νοέμβριος 07, 14, 21

ΗΜΕΡ. ANAΧΩΡΗΣΗΣ 2023:
Μάρτιος 13, 20
Οκτώβριος 30
Νοέμβριος 06, 13, 20, 27

Πρόγραμμα κρουαζιέρας

1η Ημέρα ΑΘΗΝΑ/ΜΥΚΟΝΟΣ
Επιβιβαζόμαστε στο Celestyal Olympia, αφήνουμε πίσω μας τον Λαύριο και βάζουμε πλώρη για την όμορφη Μύκονο στις Κυκλάδες. Η Μύκονος, σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, σχηματίστηκε από τα απολιθωμένα σώματα των γιγάντων που σκότωσε ο Ηρακλής. Αναμφισβήτητα θα αναγνωρίσετε τους λευκούς ανεμόμυλους που στέκουν ο ένας δίπλα στον άλλον αγναντεύοντας τη θάλασσα. Μην χάσετε την ευκαιρία να βγάλετε εδώ μια αναμνηστική φωτογραφία. Ο χρόνος θα κυλήσει πολύ γρήγορα καθώς απολαμβάνετε μια βόλτα στα μοναδικά σοκάκια της παλιάς πόλης της Μυκόνου, όπου θα βρείτε υπέροχες καφετέριες και ταβέρνες.

2η Ημέρα ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ/ΠΑΤΜΟΣ
Το ζωντανό και πολύχρωμο Κουσάντασι στην Τουρκία είναι η πύλη προς τα ελληνιστικά ερείπια της Εφέσου, που φημίζεται για τον Ναό της Αρτέμιδος, ένα από τα Επτά Θαύματα του Αρχαίου Κόσμου. Μην χάσετε τη δωρεάν εκδρομή μας στην Έφεσο. Επόμενο λιμάνι μας είναι η Πάτμος, ένα μικρό και γοητευτικό νησί στα Δωδεκάνησα με έκταση λίγο παραπάνω από 20 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Ο θρύλος λέει ότι σε αυτό το νησί είχε τα οράματα ο Ιωάννης ο Βαπτιστής και ότι εδώ γράφτηκε το Βιβλίο της Αποκάλυψης.

3η Ημέρα ΡΟΔΟΣ
Ο Κολοσσός της Ρόδου, ένα από τα Επτά Θαύματα του Αρχαίου Κόσμου, δέσποζε κάποτε στο λιμάνι. Περιηγηθείτε στην υπέροχη παλιά πόλη, έναν λαβύρινθο από πλακόστρωτα δρομάκια που θα σας μεταφέρουν στην Βυζαντινή Αυτοκρατορία και μην χάσετε την περιοχή των Ιπποτών και το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου. Η Ρόδος είναι επίσης γνωστή ως το Νησί των Ιπποτών. Έχουμε μια ολόκληρη ημέρα εδώ, οπότε εκμεταλλευτείτε τον χρόνο που έχετε στη διάθεσή σας για να ανακαλύψετε τα κρυστάλλινα νερά, τις υπέροχες παραλίες και τις καταπράσινες κοιλάδες.

4η Ημέρα Σαντορίνη

Το ταξίδι μας συνεχίζεται περνώντας τη μέρα στη Σαντορίνη, η οποία είναι γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο. Η Σαντορίνη με τα υπέροχα τοπία της, τα χαρακτηριστικά λευκά σπίτια στην πρωτεύουσα, τα Φηρά, και φυσικά την εκκλησία με τον μπλε τρούλο στην Οία είναι άμεσα αναγνωρίσιμη και είμαστε σίγουροι ότι το θέαμα θα σας κόψει την ανάσα. Μην φύγετε από τη Σαντορίνη χωρίς να επισκεφθείτε ένα από τα πολλά εστιατόρια στην άκρη της Καλντέρας.

5η Ημέρα Αθήνα

Επιστροφή στην ελληνική πρωτεύουσα μετά από ένα ταξίδι περιπέτειας και ανακαλύψεων
που μας άφησε όλους έκθαμβους.

Ρωτήστε μας για τιμές, ανάλογα την διαθεσιμότητα.

Share