Εικόνες του Αιγαίου 4 νύχτες – 7 Λιμάνια

Κρουαζιέρα 4 διανυκτερεύσεων με το Celestyal Olympia Αθήνα, Μύκονος, Κουσάντασι, Πάτμος, Ρόδος, Κρήτη, Σαντορίνη

Δρομολόγιο Κρουαζιέρας

ΗΜ. ΛΙΜΑΝΙ ΑΦΙΞΗ ΑΝΑΧ.
1 Λαύριο, Ελλάδα 13:00
Μύκονος, Ελλάδα 18:00 23:00
2 Κουσάντασι,

(Έφεσος), Τουρκία

07:00 13:00
Πάτμος, Ελλάδα 16:30 21:30
3 Ρόδος, Ελλάδα 07:00 18:00
4 Ηράκλειο, Ελλάδα 07:00 12:00
Σαντορίνη, Ελλάδα 16:30 21:30
5 Λαύριο, Ελλάδα 07:00

 

Αναχωρήσεις 2023
Αύγουστος 07, 14, 21, 28
Σεπτέμβριος 04, 11, 18, 25
Οκτώβριος 02, 09, 16, 23

Πρόγραμμα Κρουαζιέρας

1η Ημέρα ΑΘΗΝΑ/ΜΥΚΟΝΟΣ
Επιβιβαζόμαστε στο Celestyal Olympia, αφήνουμε πίσω μας τον Λαύριο και
βάζουμε πλώρη για την όμορφη Μύκονο στις Κυκλάδες. Η Μύκονος, σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, σχηματίστηκε από τα απολιθωμένα σώματα των γιγάντων που σκότωσε ο Ηρακλής. Αναμφισβήτητα θα αναγνωρίσετε τους λευκούς ανεμόμυλους που στέκουν ο ένας δίπλα στον άλλον αγναντεύοντας τη θάλασσα. Μην χάσετε την ευκαιρία να βγάλετε εδώ μια αναμνηστική φωτογραφία. Ο χρόνος θα κυλήσει πολύ γρήγορα καθώς απολαμβάνετε μια βόλτα στα μοναδικά σοκάκια της παλιάς πόλης της Μυκόνου, όπου θα βρείτε υπέροχες καφετέριες και ταβέρνες
2η Ημέρα ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ/ΠΑΤΜΟΣ
Το ζωντανό και πολύχρωμο Κουσάντασι στην Τουρκία είναι η πύλη προς τα ελληνιστικά ερείπια της Εφέσου, που φημίζεται για τον Ναό της Αρτέμιδος, ένα από τα Επτά Θαύματα του Αρχαίου Κόσμου. Μην χάσετε τη δωρεάν εκδρομή μας στην Έφεσο. Επόμενο λιμάνι μας είναι η Πάτμος, ένα μικρό και γοητευτικό νησί στα Δωδεκάνησα με έκταση λίγο παραπάνω από 20 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Ο θρύλος λέει ότι σε αυτό το νησί είχε τα οράματα ο Ιωάννης ο Βαπτιστής και ότι εδώ γράφτηκε το Βιβλίο της Αποκάλυψης.

3η Ημέρα ΡΟΔΟΣ
Ο Κολοσσός της Ρόδου, ένα από τα Επτά Θαύματα του Αρχαίου Κόσμου, δέσποζε κάποτε στο λιμάνι. Περιηγηθείτε στην υπέροχη παλιά πόλη, έναν λαβύρινθο από πλακόστρωτα δρομάκια που θα σας μεταφέρουν στην Βυζαντινή Αυτοκρατορία και μην χάσετε την περιοχή των Ιπποτών και το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου. Η Ρόδος είναι επίσης γνωστή ως το Νησί των Ιπποτών. Έχουμε μια ολόκληρη ημέρα εδώ, οπότε εκμεταλλευτείτε τον χρόνο που έχετε στη διάθεσή σας για να ανακαλύψετε τα κρυστάλλινα νερά, τις υπέροχες παραλίες και τις καταπράσινες κοιλάδες. Λάβετε μέρος στη δωρεάν εκδρομή μας κι επισκεφθείτε την Ακρόπολη της Λίνδου και στη συνέχεια κάντε μια βόλτα στην παλιά πόλη της Ρόδου.

4η Ημέρα ΚΡΗΤΗ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ)/ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και το πέμπτο μεγαλύτερο στη Μεσόγειο, ένας τόπος μύθων και θρύλων.
Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να επισκεφθείτε την πρωτεύουσα, το Ηράκλειο, και να γνωρίσετε την ιστορία της.
Στη συνέχεια, θα απολαύσουμε μια βραδιά στην απαράμιλλης ομορφιάς Σαντορίνη, όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε την εκκλησία με τον μπλε τρούλο στην Οία. Θα έχετε επίσης χρόνο για ένα υπέροχο, παραδοσιακό γεύμα σε ένα από τα πολλά εστιατόρια με θέα την Καλντέρα.

5η Ημέρα ΑΘΗΝΑ

Επιστροφή στην ελληνική πρωτεύουσα μετά από ένα συναρπαστικό ταξίδι.

Ρωτήστε μας για τιμές, ανάλογα την διαθεσιμότητα.

Share