Καβάλα, Ελλάδα

Θράκη – Ανδριανούπολη

Οδική εκδρομή 4 ημερών Κομοτηνή, Αδριανούπολη, Σουφλί, Σμίνθη, Ξάνθη, Πόρτο Λάγος, Λίμνη Βιστονίδα, Καβάλα. Αναχ. 22/3

Πρόγραμμα εκδρομής

1η ημέρα: Αναχώρηση 07:00 π.μ.από  ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:20 από ΑΘΗΝΑ  και στη συνέχεια σύντομη στάση για καφέ στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και  από εκεί για ΛΑΡΙΣΑ ,ΕΟ, προαιρετικό γεύμα. Αμέσως μετά από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ παρακάμπτουμε τη συμπρωτεύουσα και συνεχίζουμε για να τακτοποιηθούμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Δείπνο, διανυκτέρευση.
2η ημέρα:Σήμερα θα γνωρίσουμε το ανατολικό άκρο της πατρίδας μας. Πρωινό και περιήγηση στον ακριτικό νομό της Αλεξανδρούπολης. Θα προσπεράσουμε το ΣΟΥΦΛΙ, το ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ και την ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, για να φθάσουμε στις ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ και τα Ελληνοτουρκικά σύνορα όπου μετά τον απαραίτητο έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων, (ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ Ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ) θα φθάσουμε στην ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τις Ελληνικές γειτονιές αλλά και τα ιστορικά  Μουσουλμανικά Τεμένη. Ακόμη θα δούμε στο ΚΑΡΑΓΑΤΣ, το σιδηροδρομικό σταθμό της Γαλλικής εταιρείας που στάθμευε το ΟΡΙΑΝ ΕΞΠΡΕΣ. Επιστροφή με ενδιάμεση στάση στο ΣΟΥΦΛΙ με την πλούσια πολιτιστική παράδοση και από εκεί για το ξενοδοχείο μας.Δείπνο, διανυκτέρευση.
3η ημέρα: Πρωινό και μια ακόμη όμορφη εκδρομή ξεκινά. Θα γνωρίσουμε τη ΣΜΙΝΘΗ ένα χαρακτηριστικό χωριό των Πομάκων αλλά και την πόλη της ΞΑΝΘΗΣ όπου θα περιηγήθουμε στη παλιά πόλη και θα έχουμε χρόνο για γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τη λίμνη ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ και το ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ πριν επιστρέψουμε στη ΚΟΜΟΤΗΝΗ όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στο κέντρο της πόλης. Δείπνο .Διανυκτέρευση.
4η ημέρα:Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ από τη γνωστή πλέον διαδρομή με μικρή επίσκεψη στην πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΛΑΡΙΣΑ EO. γεύμα προαιρετικά και στη συνέχεια για ΛΑΜΙΑ ΕΟ. στάση και από εκεί για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Σημείωση: Για την επίσκεψη στην Αδριανούπολη χρειάζεται διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου.

Τιμή  : 195 ,00 €  κάτ’ άτομο σε δίκλινο    δωμάτιο
Τιμή  :  
255 ,00 €  κάτ’ άτομο σε μονόκλινο 
    


Περιλαμβάνονται:Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο CHRIS&EVE 4*, 3 δείπνα,3 πρωινά μπουφέ ,φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16), αρχηγός/συνοδός,
 Ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνης,Φπα.

Σημείωση :
Η σειρά του προγράμματος είναι πιθανόν να αλλάξει, αν κριθεί απαραίτητο  για την καλύτερη εξέλιξη της εκδρομής, χωρίς καμμία απολύτως παράλειψη.