Ναύπακτος, Ελλάδα

Ορεινά χωριά της Ναυπακτίας

31/3-1/4/2018 2ήμερη,  (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ) ΟΡΕΙΝΗ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΕΛΑΤΟΥ – ΑΝΩ ΧΩΡΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟ – ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΔΕΛΦΟΥΣ – ΑΡΑΧΟΒΑ

Σάββατο 31/3/2018

7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ για ΑΚΡΑΤΑ στάση καθ΄ οδών επί της Ε.Ο. Συνεχίζουμε για γέφυρα ΡΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΙΟΥ – ΝΑΥΠΑΚΤΟ αρχίζουμε ν’ ανεβαίνουμε για τα χωριά της ΟΡΕΙΝΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ. Εφόσον περάσουμε την ΛΙΜΝΙΤΣΑ και την ΕΛΑΤΟΥ θα φτάσουμε στο ωραιότερο χωριό της ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ την ΑΝΩ ΧΩΡΑ, στάση. Επιστροφή στην ΕΛΑΤΟΥ παραμονή, γεύμα. Νωρίς το απογευματάκι θα καταλήξουμε στην ΝΑΥΠΑΚΤΟ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

Κυριακή 1/4/2018

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το γραφικό ΓΑΛΑΞΙΔΙ στάση στην γραφική κωμόπολη. Εν συνεχεία για ΔΕΛΦΟΥΣ επίσκεψη στο Μουσείο(έξοδα ατομικά). Κατόπιν για την τουριστική ΑΡΑΧΟΒΑ παραμονή, γεύμα. Επιστροφή για ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ με ενδιάμεση στάση καθ’ οδών.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 58 Β/Β

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο »LEPANTO» 3*** σε δίκλινα δωμάτια στην ΝΑΥΠΑΚΤΟ , 3) το πρωινό, 4) Αρχηγό – Συνοδό , 5) Φ.Π.Α.