Εκδρομή Μετέωρα, Καλαμπάκα

Καλαμπάκα, Μετέωρα, Ελάτη, Λίμνη Πλαστήρα

Οδική 3ήμερη & 4ήμερη εκδρομή, αναχωρήσεις 26 & 28/10/2020

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 09:00 από το γραφείο μας , μικρή στάση στην περιοχή της Λαμίας και συνεχίζουμε για ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, μέσω ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΤΡΙΚΑΛΩΝ,  στάση,  επίσκεψη. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση, χρόνος ελεύθερος,  δείπνο,  διαν/ση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε δύο από τις σημαντικότερες Μονές των Μετεώρων,  ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ,  και ΒΑΡΛΑΑΜ. Ακολουθεί επίσκεψη στα ορεινά χωριά των ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΠΥΛΗ, ΕΛΑΤΗ, ΠΕΡΤΟΥΛΙ, γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ το απόγευμα, χρόνος ελεύθερος,  δείπνο, διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ : Πρωινό  επίσκεψη  στη  γραφική  περιοχή   των  Μετεώρων και  την  ΙΕΡΑ  ΜΟΝΗ   ΑΓΙΟΥ  ΣΤΕΦΑΝΟΥ,  ενώ  αμέσως  μετά  μια  υπέροχη  εκδρομή  ξεκινά  για  το  γραφικό  ΜΕΤΣΟΒΟ,  όπου  θα  έχουμε  χρόνο  για  επίσκεψη  και  γεύμα  προαιρετικά.  Επιστροφή  το  απόγευμα  στο   ξενοδοχείο  μας,  δείπνο,  διαν/ση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Ημέρα επιστροφής με αρκετά αξιοθέατα. Πρωινή αναχώρηση για τα μαγευτικά τοπία της λίμνης Πλαστήρα. Ξεκινώντας από τη βόρεια πλευρά, θα γνωρίσουμε το ΜΟΡΦΟΒΟΥΝΙ, το ΚΡΥΟΝΕΡΙ, τα ΚΑΛΥΒΙΑ ΠΕΖΟΥΛΑΣ, το ΝΕΟΧΩΡΙ, το ΜΠΕΛΟΚΟΜΙΤΗ. Μέσα από πυκνή βλάστηση και καταπράσινα λιβάδια θα φθάσουμε στο νότιο άκρο της λίμνης, για να περάσουμε το φράγμα και να βρεθούμε στο ανατολικό κομμάτι, στην ΠΛΑΖ ΛΑΜΠΕΡΟΥ όπου και θα γευματίσουμε προαιρετικά. Αμέσως μετά ξεκινάμε για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση στην περιοχή της Λαμίας. Άφιξη το βράδυ.

 

Υ.Γ.  ΣΤΗΝ  3ΗΜΕΡΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΤΑΙ  Η  ΕΠΙΣΚΕΨΗ  ΣΤΟ  ΜΕΤΣΟΜΟ  ( 3Η ΗΜΕΡΑ).

 

Α.  3ΗΜΕΡΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ

ΤΙΜΕΣ   ΑΝΑ  ΑΤΟΜΟΣΕ  2ΚΛΙΝΑ  ΔΩΜΑΤΙΑ                 138 €

ΤΡΙΤΟ  ΑΤΟΜΟ  ΕΩΣ 12  ΕΤΩΝ     120 €

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ         40 €

 

Β.  4ΗΜΕΡΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ

ΤΙΜΕΣ   ΑΝΑ  ΑΤΟΜΟΣΕ  2ΚΛΙΝΑ  ΔΩΜΑΤΙΑ                 185 €

ΤΡΙΤΟ  ΑΤΟΜΟ  ΕΩΣ 12  ΕΤΩΝ      160 €

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ         60 €

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Δύο η  τρείς  διανυκτερεύσεις, στο  ξενοδοχείο  ΚΟSTA FAMISSI 4*  της ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ.
  • Δύο  η  τρία πρωινά &  δύο  η  τρία δείπνα.
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φ.Π.Α.  Φόρος  διαμονής.