Λιτόχωρο Πιερίας με φόντο τον Όλυμπο

Διήμερο στον Όλυμπο 13-17/1/18

13-14/1/18, ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΟΛΥΜΠΟΥ-ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ-ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ
ΜΟΝΗ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ-ΛΙΤΟΧΩΡΟ

ΣΑΒΒΑΤΟ:
Αναχώρηση 07.30πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ 07:50 από για περιοχή ΛΑΜΙΑΣ στάση και από εκεί για Τέμπη για να ανηφορίσουμε στον παραδοσιακό οικισμό ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ γνωστό για τα εντυπωσιακά αρχόντόσπιτα όπως αυτά των ΣΒΑΡΤΣ και ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ δείγμα αλλοτινής οικονομικής άνθησης .Στη γραφική πλατεία του χωριού με τον χαρακτηριστικό πλάτανο θα έχουμε παραμονή για γεύμα.Εν συνεχεία για την περιοχή του ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ όπου και το ξενοδοχείο μας.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια δείπνο.Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ:
Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ιστορική(17ος) ΜΟΝΗ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΕΝ ΟΛΥΜΠΩ η οποία ειναι χτισμένησε σε φυσική οχυρωματική θέση και απετέλεσε σημαντικο οικονομικο και πνευματικο κέντρο κατά τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας.Έπειτα για ΛΙΤΟΧΩΡΟ στάση και στη συνέχεια μέσω όμορφης διαδρομής για τον γραφικό ΠΑΛΑΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ που προσφέρει πανοραμική θέα της περιοχής του Ολύμπου και του Κισσάβου όπου θα έχουμε και παραμονή για γεύμα.Κατόπιν επιστροφη με ενδιάμεση στάση σε ΛΑΜΙΑ(ΕΟ) για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή : 65,00 € κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή : 80,00 € μονόκλινο

Περιλαμβάνονται:
Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν,1 διανυκτέρευση στο πολυτελές ΟLYMPUS THEA BOYTIQUE 4* με 1 δείπνο και 1 πρωινό σε μπουφέ ,αρχηγος/Συνοδός,φπα.