Εκδρομή Μετέωρα, Καλαμπάκα

2ήμερο Μετέωρα και στον Μύλο των ξωτικών!!

Οδική εκδρομή 2 ημερών Λίμνη Πλαστήρα, Μετέωρα, Τρίκαλα – Μύλος των Ξωτικών Αναχωρήσεις 30/11, 7/12, 14/12, 21/12, 28/12, 5/1.

Πρόγραμμα εκδρομής

1η ημέρα: Αναχώρηση 07:00 πμ.απο ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:20 από ΑΘΗΝΑ (Ε.Ο.)στάση, ΚΑΡΔΙΤΣΑ  και από εκεί επίσκεψη στην εντυπωσιακή Μονή ΚΟΡΩΝΗΣ που  από υψόμετρο 800μ. στέφεται στον θεσσαλικό κάμπο στάση και εν συνεχεία για το γύρο της τεχνητής  λίμνης  ΠΛΑΣΤΗΡΑ-χτισμένη σε υψόμετρο 1.000μ-με πρώτη στάση για γεύμα στην πλαζ ΛΑΜΠΕΡΟΥ.Κατόπιν για ΦΡΑΓΜΑ, παραμονή, ΚΑΛΥΒΙΑ στάση στο όμορφο χωριό που βρίσκεται απλωμένο σε καταπράσινη περιοχή,με υπέροχη θέα στην λίμνη.Επειτα για ΠΕΖΟΥΛΑ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ, και από εκεί για την περιοχή των  ΜΕΤΕΩΡΩΝ/ΛΑΡΙΣΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.Δείπνο,διανυκτέρευση.
2η ημέρα: Μετα το πρωινό αναχώρηση για επίσκεψη σε μια από τις πιο ιστορικές και παράλληλα χαρακτηριστικές μονές των Μετεώρων ,την Μονή ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ η οποία δεσπόζει σε έναν από τους βράχους των Μετεώρων που φτάνουν τα 400μ σε ύψος.Στη συνέχεια για ΤΡΙΚΑΛΑ όπου μας περιμένουν ο Τρικαλένιος και η Ληθένια για να μας ξεναγήσουν στον «Μύλο των ξωτικών»,στο μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής παιχνιδιών όπου τα παλιά φουγάρα παίρνουν μπροστά και σκορπίζουν απίστευτες μυρωδιές. Οι Μύλοι ξεκινούν να δουλεύουν για να παράγουν το πολυπόθητο υλικό για όλες τις γευστικές Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες αλλά και το εργοστάσιο του Άι Βασίλη όπου  θα ετοιμαστούν όλα τα δώρα που θα μοιράσει φέτος ο Άι Βασίλης και τα ξωτικά που σας περιμένουν στο ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο  Χωριό που όμοιο του δεν είδατε ποτέ .Στη γιορτινή πόλη των ΤΡΙΚΑΛΩΝ θα έχουμε ελευθερο χρόνο για περιήγηση και παραμονή για γεύμα σε ένα από τα πολλά εστιατόρια της παλιάς πόλης.Το απόγευμα επιστροφή μέσω ΔΟΜΟΚΟΥ για   ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.)στάση και επιστροφή σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή:  75,00 € κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή:  
80,00 € μονόκλινο

Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 1 διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο ANTONIADIS 4*, με1 δείπνο και 1 πρωινό μπουφέ, φόρος διαμονής, αρχηγός/συνοδός, Ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνης,Φ.Π.Α.